Sant Martí
Pollastre Tika
Pollastre amb verdures o amanida.
Champanillo Menorca
c/ Cantàbria, 52
Barcelona, 08020
Dia: Dijous Preu: 2,50€
Sant Martí
Seitó de Mama Júlia
Elaboració de seitons de la "Mama Júlia" acompanyats d'oliva i pa torrat.
Cerveseria la Cantonada de Prim
c/ Rambla Prim, 160
Barcelona, 08020
Dia: Dijous Preu: 2,50€
Sant Martí
Patates a la planxa
Patates a la planxa amb pebre i all-i-oli.
Bar By
c/ Cantàbria, 24
Barcelona, 08020
Dia: Dijous Preu: 2,50€
Sant Martí
Cruixent de bacallà
Cruixent de bacallà amb escuma tropical i sardina fumada.
Entre Catas
Carrer de Huelva, 47
Barcelona, 08020
Dia: Dijous Preu: 2,50€
Sant Martí
Patates braves
Patates braves amb salsa artesana picant.
El Racó d'en Joan
c/ Puigcerdà, 206-212, Mercat Sant Martí
Barcelona, 08020
Dia: Dijous Preu: 2,50€
Sant Martí
Menú degustació
- "Joselito" (mini entrepà) de pernil ibèric, pa amb tomàquet.
- Ensaladilla russa casolana amb “piparras”.
- Salmorejo a l'estil cordovès.
- Fondue de formatge.
- Croquetes casolanes variades.
- Patates braves amb all i oli i nostre salsa brava.
- Degustació d'arròs de muntanya de la nostra carta.
- Daus de peus de porc amb cremós de patata i ou de guatlla.
- Tiramisú i gelat de café.
- Copa de cervesa Amstel o vi blanc o negre (75 cl.) dos pax.
.
Restaurant Sant Martí
c/ Pont del Treball, 11
Barcelona, 08020
Dia: Dijous Preu: 25,00€
Sant Martí
Menú TriaTapa
- Patates al romaní embolicades en "lacón" amb crema suau de coca del Casar.
- Coca de pasta de full amb escalivada i carpaccio de bacallà.
- Cuixa de xai farcida d'espinacs, panses i pinyons amb parmentier de moniato i reducció de Pedro Ximenez.
- Pa de coca de vidre amb tomàquet de penjar.
- Bombetes de xocolata.
- 2 begudes.
Restaurant El Ramblero
c/ Pont del Treball, 13
Barcelona, 08020
Dia: Dijous Preu: 25,00€
Sant Martí
"Montadito" Pic-Nic
Torrada de pa artesà de "Blat Sucre", amb formatge brie, sobrassada i unes gotes de mel.
Cafeteria Pic-Nic
c/ Rambla Guipúscoa, 75
Barcelona, 08020
Dia: Dijous Preu: 2,50€
Sant Martí
Pinxo de "lacón" a la gallega
Pa torrat, "lacón" amb pebre vermell de la Vera, sal i oli d'oliva.
Bar Restaurant Lamaro
c/ Menorca, 80-82
Barcelona, 08020
Dia: Dijous Preu: 2,50€
